Janssen Accountants is een regionaal actief accountantskantoor met 15 medewerkers.

Wij ontzorgen de ondernemer op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur voor het MKB zijn wij  persoonlijk betrokken en weten wij wat er bij de onderneming speelt en privé van belang is.

Over ons

Wij ontzorgen de ondernemer op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB zijn wij  persoonlijk betrokken en wij weten wat er bij de onderneming speelt en privé van belang is.

Elke ondernemer heeft een vaste contactpersoon die zowel op financieel als fiscaal gebied van wanten weet. Je krijgt geen warrige of onduidelijke betogen of lange nietszeggende memo’s, maar helder en concreet advies in “Jip en Janneke” taal.

We bestaan al sinds 1981, maar zijn een jonge en dynamische club. De leiding is in handen van Edwin Bink en Albert Verschure (tevens partner bij Van Luxemborg en de Kok). Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor de ondernemer verrichten, al onze medewerkers streven altijd naar een zo optimaal mogelijk resultaat, ongeacht hoe beperkt of omvangrijk de opdracht ook is.

Onze relaties bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf en variëren qua omvang van zelfstandigen zonder personeel tot bedrijven met 100 werknemers. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches.

Header Janssen Accountants in Dongen

Team

Onze 15 adviseurs voor het MKB kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering naar onze relaties. Iedere relatie heeft een vaste contactpersoon die bekend is met de onderneming.

Maatschappelijke betrokkenheid

Janssen Accountants doet graag iets voor het maatschappelijk welzijn in de regio waarin we met zijn allen werkzaam zijn.

Wij zijn druk met onze klanten en daarom is het voor ons prettig en belangrijk dat Janssen Accountants ons actief adviseert over veranderende regelgeving.

– Jacqueline Stoop, Podotherapie Wervenschot B.V.