Profiel van Janssen Accountants

Janssen Accountants is een regionaal actief accountantskantoor met als grootste uitdaging om de ondernemer te ont zorgen op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB willen wij ons kenmerken door persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering naar onze relaties. Iedere relatie heeft daarom een vaste contactpersoon die bekend is met de onderneming.

Door de kennis van de onderneming en de branche waarin deze werkzaam is, is een optimale dienstverlening en advisering van onze relaties mogelijk. We achten het als eerste aanspreekpunt onze taak de ondernemer op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied inzicht te verschaffen, te adviseren en bij te staan. Wij helpen u verder.

Onze relaties bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf en variëren qua omvang van zelfstandigen zonder personeel tot bedrijven met 50 werknemers. Hieronder bevinden zich zowel profit als non-profit organisaties. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches.

Ongeacht de omvang van de opdracht streven we naar een zo goed mogelijk resultaat met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Contactgegevens

Janssen Accountants
Bolkensteeg 17
5103 AA Dongen

T. +31(0)162 315 374
F. +31(0)162 320 659
E. info@janssenaccountants.nl