Over ons

Profiel van Janssen Accountants

Janssen Accountants is een regionaal actief accountantskantoor met als grootste uitdaging om de ondernemer te ontzorgen op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB willen wij ons kenmerken door persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering naar onze relaties. Iedere relatie heeft daarom een vaste contactpersoon die bekend is met de onderneming.

Medewerkers

Janssen Accountants begeleidt haar relaties op het gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving. Om dit op een goede wijze te kunnen doen is kennis, ervaring, inzicht en visie onontbeerlijk.

Van Luxemborg en De Kok

Janssen Accountants werkt samen met Van Luxemborg en De Kok in Tilburg. Door de samenwerking met hen kunnen wij u ook van dienst zijn bij niet alledaagse ondernemingsactiviteiten, zoals fusies en overnames, juridische of financiële herstructureringen en financiële / estate planning.

Maatschappelijke betrokkenheid

Janssen Accountants doet graag iets voor het maatschappelijk welzijn in de regio waarin we met zijn allen werkzaam zijn. Wij ondersteunen sportverenigingen, cultuur en evenementen die het algemeen nut beogen. Dat kan in de vorm van sponsoring zijn, maar ook door het verzorgen van financiële taken of het in de vrije tijd bekleden van bestuursfuncties.

Daarom een accountant

De brede kennis en ervaring van een accountant, gecombineerd met zijn wettelijke verplichtingen, maakt hem tot dé vertrouwenspersoon van het MKB. Hij helpt u verder in elke fase van uw onderneming; of u nu start, al jaren bezig bent of besloten hebt te stoppen.

Contactgegevens

Janssen Accountants
Bolkensteeg 17
5103 AA Dongen

T. +31(0)162 315 374
F. +31(0)162 320 659
E. info@janssenaccountants.nl